joi, 28 februarie 2013

Coafuri de mireasă cu împletituri

În ciuda importanţei acestui moment special din viaţa ta, ai în vedere faptul că pregătire nu trebuie să însemne o reinventare. Puse în valoare trăsăturile naturale, mireasa cu împletituri în păr va deveni o apariţie boemă, dar o prezenţa rafinată şi delicată. 

Coafuri pentru mirese cu bucle / păr creţ

În funcţie de tipul de păr, coafura de mireasă poate prezenta mai multe sau mai puţine restricţionări. Dacă mai sus am vorbit de lungimea podoabei capilare şi am declarat părul lung că fiind cel mai versatil, în funcţie de ce tip de păr ai, vei observa că şi aici există favorite.
Părul drept poate suferi mult mai multe adaptări, de la coafuri creative, deosebit de stilizate, până la împletituri remarcabile, bucle, sau - dacă preferi un stil natural - un simplu exerciţiu de coafuri cu volum.
Pe de altă parte, nici mireasa cu păr creţ nu are motive de îngrijorare în privinţa coafurii de nuntă. Propunerile de tunsori păr creţ se pretează pe orice idee de coafură cu care te-ai imaginat în ziua nunţii, însă sfatul meu este să rămâi în dulcele stil clasic şi să alegi o coafură specifică tipului de păr.
 

Niciun comentariu: