vineri, 11 noiembrie 2011

Unghii false cu gel

Manichiura reprezinta pentru majoritatea femeilor un detaliu al propriei personalitati,ce necesita intreaga atentie.

Din nefericire nu intotdeauna putem avea o manichiura ireprosabila,uneori datorita anumitor incidente unghiile pot avea de suferit sau datorita exfolireii acestora suntem in imposibilitatea de a avea manichiura dorita.
Daca manichiura naturala nu da rezultate atunci se poate apela si la cea artificiala.

Unghiile cu gel sunt tot ce iti trebuie pentru a avea unghii lungi si frumoase. Pana nu demult,aceste unghii erau facute din portelan dentar dar acum tehnologia a avansat si manichiuristele folosesc o forma Mylar pentru a modela unghiile si apoi le supun razelor ultraviolete. Spre deosebire de unghiile cu acril, unghiile cu gel vor avea nevoie de mai putina atentie cand vine vorba de completarea lor in cazul cresterii dar sa nu uitati ca aceste completari sunt necesare pentru a nu strica aspectul manichiurii.

Poti zice ca s-a terminat cu unghiile crapate sau deteriorate. Vei fi mandra de alegerea facuta si unghiile tale vor avea din nou un aspect placut si natural. Folosirea unghiilor cu gel reprezinta o modalitate buna de a opri prostul obicei de a-ti roade unghiile si cu siguranta reprezinta un avantaj si pentru sanatate.
 Bucura-te de unghiile cu gel deoarece ai facut fara indoiala cea mai buna alegere!
                            Va asteptam cu drag!

Niciun comentariu: